További kikapcsolódási lehetőségek

 

A tanyánk Szentestől 10 km-re a Kurca folyó partján található. A parton stég van, ami a horgászáshoz és a fürdéshez egyaránt alakalmas. A víz az egyesület által jól karbantartott, folyamatosan telepített. A horgászáshoz napi jegy váltása helyben megoldható. Békés (ponty, amur, stb.) és ragadozozó (harcsa, süllő, csuka) halak egyaránt megtalálhatóak. Stégünk előtti terület etetett.

Aki nem horgászik az is megtalálja a hasznos időtöltést. Kerékpárral vagy akár gyalog meg lehet ismerni a környék gazdag növény és állatvilágát, csónakázás keretében a vízi világot. Szentes és környéke jól ellátott kerékpárutakkal, így egészen a Körös-torokig el lehet biciklizni.

Kerékpár kölcsönzési és lovaglási lehetőség nincs.

Tanyán élnek háziállatok (tyúk, csirke, liba, kacsa, kutyák).Ha valaki mozgalmasabb pihenésre vágyik, a városban számos szórakozási lehetőség várja. Családi programok, rendezvények, sportesemények, fesztiválok (téltemetés, lecsófesztivál stb.)
Mindezekről időszerű tájékoztatást találhat a városunk honlapján. www.szentes.hu

Élmény és gyógyfürdő is található városunkban. Sétálóutca, múzeumok, kiállítások szórakozóhelyek várják vendégeinket.
Ha a vendég nem szeretne kimozdulni a tanyából a háziak naponta beszerzik számukra a szükséges élelmet és más dolgokat is bolti áron.

Ha felketettük érdeklődését, pihenjen nálunk, keresse elérhetőségeinket, legyen a vendégünk.